Ballon bestellen

Een ballon versturen? Dat doet bijna iedereen online. Er is keuze uit vele soorten ballonnen, in alle mogelijke kleuren, met of zonder helium.

Ballon versturen online

ballon helium bestellenVoor enkele euro’s is het al mogelijk om online ballonnen te versturen, desnoods een enkele, met een kaart erbij. Een heliumballon bijvoorbeeld, die kant en klaar verzonden wordt. Of een losse ballon, met een begeleidend kaartje of een brief. Een fantastische manier om iemand te laten merken dat je aan ze denkt.

Wil je iemand feliciteren? Dan kan je natuurlijk ook een cadeau meesturen. Een heerlijke taart of gebak, een flesje wijn, chocolade, een knuffelbeer of een prachtige bos bloemen zijn enkele dingen die je kan meesturen om iemand in het zonnetje te zetten. Het is natuurlijk ook mogelijk om iemand een cadeaubon te geven. Zo kan je iemand een cadeaubon geven zodat hij of zij een ballonvaart kan beleven!

Helium ballon bestellen

Een helium ballon bestellen via het internet? Er zijn verschillende opties. Zo is het mogelijk om een minion ballon te kopen, die van te voren is gevuld met helium. Hij is dan klaar om te vliegen. De minion ballon wordt dan kant en klaar verzonden in een feestelijke doos, met of zonder kaartje, al dan niet met een ander cadeau. Leuk voor kinderen en mensen die gek zijn op minions. Een romantische ballon wordt van alle ballonnen het meeste verkocht. Er zijn vele soorten te bestellen, maar meestal bestellen mensen er een in de vorm van een hartje, met chocolade erbij en een knuffelbeer.

Echte ballonvaart

ballonvaart bestellenTegenwoordig is het mogelijk om voor minder dan 150 euro per persoon een ballonvaart te beleven. Er zijn vele verschillende aanbieders en vele soorten luchtballonnen. In de meeste gevallen gaan er 6 mensen mee bij een ballonvaart. Als je dan met een geliefde gaat, zijn er dus andere mensen bij. Dat is dus iets minder romantisch. Maar, voor een bedrag vanaf ongeveer 200 euro per persoon, is het ook mogelijk om met zijn tweeën een privé ballonvaart te boeken. Enkele grote bedrijven die ballonvaart aanbieden zijn bijvoorbeeld BAS en A3 Ballonvaart.

Ballon bestellen
5 (100%) 3 votes
Tagged , ,